choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  Praha Ekskursiot Praha Lentokenttätaksi
INDEX | LENTOKENTTÄ PRAHA | PRAGUE OPAS | PRAHAN TAKSIKULJETTAJISTA | VARAUSTEN EHDOT | OTTAKAA YHTEYTTÄ
Prague Airport Transfers Live Help
menu Varaa Prahan Lentokentältä Taksilla
menu Kuljetuksen varaus rautatieasemalta / rautatieasemalle.
menu Kuljetus lentokentältä muihin kaupunkeihin
menu Autot
menu Kuljettajat
menu Turvallisuus
menu Suositukset
menu Henkilöiden kuljetus
menu Ylelliset limusiinit
menu Taksi Prahassa
menu Lentokenttätaksin hinnasto
menu Usein kysytään
menu Erityisapu liikuntavammaisille
menu Kävelyt Prahassa
menu Ekskursiot

Ekskursiot ilman opasta, lisätietoja.
1) Näiden ekskursioiden yhteydessä ilmoitetut hinnat ovat autokohtaisia (auton kapasiteettia koskevia), eivät siis hintoja yhdeltä hengeltä. Hinnat eivät sisällä kohteiden pääsymaksuja jne. Hintaan sisältyy vain edestakainen kuljetus ja odotusaika.
2) Kaikki ilman opasta suoritettavat ekskursiot ovat 100 % joustavia. Te määräätte noutoajan ja -paikan. Ekskursion pituutta voidaan muuttaa paikan päällä. Jos haluatte viipyä kauemmin tai palata takaisin aikaisemmin, muutetaan hintaa sen mukaan paikan päällä. Auto on pelkästään teidän käytössänne eikä teidän tarvitse jakaa sitä muiden matkustajien kanssa.
3) Kuljettaja antaa perustiedot ekskursiokohteesta englannin kielellä. Joidenkin ekskursioiden yhteydessä sisältyy opas pääsylipun hintaan, kuten esim. kohteissa Karlštejn, Terezín jne.
Kokeneet englantia puhuvat kuljettajat.
Käytämme kokeneita ja englantia puhuvia kuljettajia, jotka ovat erikoistuneet kuljetuksiin suoraan määräpaikkaan ja jotka tuntevat Prahan liikennejärjestelyt hyvin.
Onko tämä palvelu halvempaa kuin taksi?
Hintamme ovat hieman takseja halvempia, ja sekin vain siinä tapauksessa, että törmäät rehelliseen taksinkuljettajaan. Muuten voit maksaa taksimatkasta 2 - 3 kertaa enemmän.

Yhteiset retket (säännölliset vakioretket)

Koska ne järjestetään tiettyinä päivämäärinä ja kellonaikoina, säännölliset yhteisretkemme eivät ole niin joustavia kuin yksityisretkemme. Etuna on kuitenkin se, että ne ovat todennäköisesti edullisempia kuin yksityiset retket ja mikäli matkustat yksin, ne ovat loistava tapa tavata uusia ihmisiä.  Retkesi pikkubussia ei ole varattu vain sinulle vaan saatat hyvinkin jakaa sen muiden matkustajien kanssa. Yhteisretken haittapuolena on, että joudut pysymään tietyssä aikataulussa ja sinulla on rajoitetusti aikaa tutkia kutakin kohdetta itseksesi.

Säännöllisen retkemme hinta veloitetaan jokaiselta erikseen, ja siihen sisältyvät:
-> Nouto hotelliltasi
-> Nähtävyyksien sisäänpääsymaksut
-> Lounas (eräillä retkillä)
-> Pätevä retkiopas, joka kertoo sinulle jokaisen nähtävyyden historiasta ja taustasta

Vihje: Jos varaat meiltä yhteisretken ja ryhmääsi kuuluu yli 12 henkeä, voimme useimmissa tapauksissa järjestää ajoneuvon, joka palvelee yksinomaan sinun ryhmääsi.

Alennukset: Saat 11 % alennuksen, jos varaat meiltä joko lentoasema- tai rautatieasemakuljetuksen ja maksat etukäteen netissä sekä retkesi että kuljetuksesi. Ollaksesi oikeutettu kyseiseen tarjoukseen tulee sinun varausta tehdessäsi kirjoittaa ”Kuljetuksen ja retken 11 % alennus”. Varaukset on maksettava viimeistään 24 tuntia ennen noutosi tai retkesi aikaa. Tarjoukseen eivät kuulu jo alennetut retket (mukaan lukien Prahan luksuskierros- eli Superior Tour -erikoistarjous ja Illallinen jokiristeilyllä/ Dinner on the River Cruise). Tarjoukseen sovelletaan normaalia peruutuskäytäntöä.


Määräpaikka Prahan ulkopuolellaSäännöllisiä vakioretkiäjärjestetään vain tiettyinä päivämäärinä ja kellonaikoina. Ne ovat yhteisiä muiden henkilöiden kanssa, opastettuja ja hintaan sisältyvät kaikki maksut.

Kutná Hora 5,5 h

Kutná Hora, keskiaikainen hopealouhinnan keskus, oli Böömin kuningaskunnan toiseksi rikkain kaupunki. Kutná Horassa kävelysi aikana vierailet Pyhän Barbaran goottilaisessa katedraalissa ja italialaisessa kartanossa, joka oli alkujaan kuninkaallinen rahapaja. Aivan yhtä ihailtavia ovat muutkin goottilais-, renessanssi- ja barokkityyliset porvaritalot, ja 1400-luvun ainutlaatuinen kivikaivo. Vierailet lisäksi eräässä maailman mielenkiintoisimmista hautapaikoista – lähellä sijaitsevassa pienen Sedleč-kylän luukirkossa. Kappeli on koristeltu yli 40 000 ihmisluulla, mukaan lukien luinen kattokruunu ja ylhäisen Schwarzenberg-perheen vaakunakilpi.

Hinta: aikuiset 990 CZK, opiskelijat 940 CZK, lapset 800 CZK.

 

Kutná Hora Tour
Český Krumlov 10 h

Český Krumlovilla, keskiaikaisella Etelä-Böömin kaupungilla, on vielä tänäänkin lähes satumainen viehätyksensä, ja se kuuluu oikeutetusti Unescon maailmanperintökohteisiin. Kävelet oppaamme seurassa kaupungin halki ja nautit lounaan keskiaikaisessa tavernassa. Sen jälkeen jatkamme retkeä vieraillen Krumlovin linnassa. Linna on Tšekin toiseksi suurin, ja se on sisustettu vanhoilla huonekaluilla ja on tulvillaan taidetta, tapetteja ja seinävaatteita sekä upeasti koristeltuja aseita. Koska linna on talvella suljettu, vierailemme talvikuukausina České Budějovicessa, joka on 1200-luvulla perustettu entinen kuninkaallinen kaupunki.

Hinta: aikuiset 1 890 CZK, opiskelijat 1 890 CZK, lapset 1 590 CZK.

 

Český Krumlov
Terezínin muistomerkki 5 h

Terezín, joka oli alun perin keisari Josef II:n 1700-luvulla rakennuttama sotilaslinnoitus, on erottamattomasti sidottu toisen maailmansodan historian. Tunnetumman, muureilla ympäröidyn Terezínin (Suuri linnoitus) varuskuntakaupunki palveli eri puolilta Eurooppaa tuotujen juutalaisten keskitysleirinä, ja natsit käyttivät sitä propagandatarkoituksiinsa Punaisen Ristin vuonna 1944 suorittaman vierailun aikana. Vähemmän tunnettu Pieni linnoitus oli Reichin salaisen poliisin, Gestapon, julma vankila. Mikäli olet kiinnostunut toisen maailmansodan historiasta ja Holokaustista, tule seuraksemme Terezínin Pienelle linnoitukselle ja Suuressa linnoituksessa sijaitsevaan museoon. Tulet muistamaan juutalaisten surullisen kohtalon Ghettomuseossa, jonne yli 150 000 juutalaista lähetettiin, ja vaikkei se ollutkaan tuhoamisleiri, sodan loppuessa eloonjääneitä oli vain 17 247.

Hinta: aikuiset 1 190 CZK, opiskelijat 1 090 CZK, lapset 900 CZK.

 

Terezín Memorial Tour
Karlovy Vary 9,5 h

Karlovy Vary on Tšekin tasavallan tunnettu kylpyläkaupunki. Sen historia ulottuu 1300-luvulle, Kaarle IV:n valtakauteen. Paikallisten lähteiden parantavaa vaikutusta ovat kokeilleet sellaiset suuruudet kuin Venäjän tsaari Pietari Suuri ja saksalainen kirjailija Goethe. Karlovy Vary tuli tunnetuksi myös maailmankuulun Moser-kristallin, Carlsbad-posliinin ja Becherovka-kasviliköörin valmistuksesta. Kaupunkiin saavuttuamme ohjelma alkaa vierailulla Moserin lasitehtaalle. Lasitehtaalta viemme sinut keskustaan, jossa oppaamme kävelee kanssasi ihaillen kauniita kävelykatuja, joiden varrella sijaitsee lukuisia mineraalivesilähteitä ja arkkitehtonisesti erikoisia rakennuksia. Retken kohokohta on Vřídlo (Jättiläislähde), joka on Karlovy Varyn kuuluisin lähde. Se suihkuttaa lähes 12 metrin korkeuteen. Lounaan jälkeen voit nauttia vapaa-ajasta ja sen suomasta mahdollisuudesta tutustua kaupunkiin omin päin.

Hinta: aikuiset 1 590 CZK, opiskelijat 1 490 CZK, lapset 1 290 CZK.

 

Karlovy Vary
Pilsner-panimo ja Koněprusyn luolat 9 h

Plzeňissä (Pilsenissä) on pantu olutta ikimuistoisista ajoista lähtien, ja ensimmäiset kirjoitetut todisteet oluen valmistuksesta alueella liittyvät itse kaupungin perustamiseen. Retki johdattaa sinut Panimomuseoon, jossa on olutkaupasta, -killoista ja oluenpanon historiasta kertovia kokoelmia, sekä pullotusyksikköön ja vanhoihin kellareihin, joissa voit maistaa tuoretta olutta, joka on valmistettu muinaisen reseptin mukaan. Lukuisat panimot ympäri maailmaa ovat yrittäneet jäljitellä kyseistä reseptiä. Retkiohjelma vaihtelee hieman vuodenajan mukaan. Kesäkuukausina retkeen kuuluu vierailu Koněprusyn luoliin, ja talvikuukausina vieraillaan sen sijaan Plzeňin kaupungissa. Suosittelemme sinua ottamaan lämmintä vaatetta mukaasi, sillä niin panimon kellareissa kuin Koněprusyn luolissa on varsin kylmää. Koněprusy on pieni kylä, joka tunnetaan Tšekin tasavallan pisimmästä luolajärjestelmästä. Oppaamme kuljettaa sinut 600 metriä pitkää reittiä halki kauniiden karstiluolien.

Hinta: aikuiset 1 890 CZK, opiskelijat 1 590 CZK, lapset 1 450 CZK.

 

Pilsen and Urquell Brewery
Dresden 11 h

Dresden kasvoi kalastajakylästä kylpyläkaupungiksi ja kuninkaallisten asuinpaikaksi, ja myöhemmin siitä tuli Saksin pääkaupunki. Dresdenin merkittävimpien nähtävyyksien joukkoon lukeutuvat Zwingerin ja Albertinumin galleriat, Hofkirchenin ja Frauenkirchenin kirkot sekä Semperoper-oopperatalo. Kaupunki tuhoutui tyystin toisen maailmansodan aikaisessa mittavassa pommituksessa, mutta se peruskorjattiin ja rakennettiin uudelleen. Retkeen kuuluu lippu kuuluisaan Zwingerin barokkipalatsiin ja taidegalleriaan, jossa voit ihailla Rafaelin kuuluisaa maalausta "Sikstuksen Madonna", sekä useita Vanhojen Mestarien (Rubens, Rembrandt, Poussin jne.) töitä, jotka ajoittuvat 1300-luvun ja 1600-luvun välille.

Hinta: aikuiset 1 990 CZK, opiskelijat 1 990 CZK, lapset 1 550 CZK.

 

Dresden Excursion
Karlštejnin linna 4 h

Karlštejn, jonka rakennutti keisari Kaarle IV vuosien 1348 ja 1355 välillä, on yksi Tšekin suosituimmista linnoista. Tämä goottilainen linna toimi kuninkaallisten ja keisarillisten jalokivien ja kruununjalokivien säilytyspaikkana, sekä valtion asiakirjojen arkistona. Kiivettyäsi mäen harjalle sinua odottaa tunnin pituinen kiertokäynti Karlštejnin linnan sisätiloissa. Oppaasi kertoo sinulle linnan historian lisäksi Kaarle IV:n elämästä ja hänen valtakautensa aikaisesta taiteesta.  

Price: 890 CZK per person

 

Jindrichuv Hradec
Konopištěn linna HALF DAY (4 hrs)

Konopištěn linna sijaitsee noin 45 kilometrin päässä Prahasta. Se on rakennettu 1300-luvulla, ja vuonna 1887 Hapsburgien kruununperijä, Franz Ferdinand d'Este, peruskorjautti sen. Linnan sisätiloissa voit nähdä Ferdinandin laajan taidekokoelman lisäksi lukuisia Pyhää Yrjöä esittäviä patsaita ja maalauksia, mutta sinun on myös mahdollista ihastella yhtä maailman laajimmista historiallisten aseiden kokoelmista.

Hinta: aikuiset 950 CZK, opiskelijat 850 CZK, lapset 750 CZK.

 

Konopiště Castle

Company LogoUK & Czech Based Transfer Company
Tšekki rekisteröinti
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Meistä
Firmamme on harjoittanut kuljetusta Tšekissä jo monta vuotta. Tarjoamme luotettavan ja mukavan kuljetuksen etukäteen sovitusta hinnasta. Teemme yhteistyötä useiden lentoyhtiöiden, Prahan hotellien ja matkatoimistojen (varsinkin brittiläisten) kanssa.
Varaus ja maksu on helppoa.
Halutessasi varata kuljetuksen lentokentältä täytä lomake tai soita meille. Maksun voit suorittaa joko paikan päällä käteisellä tai luottokortilla online (maksu etukäteen) Paypal palvelun avulla.
Automme tarjoavat mukavan,
luotettavan ja halvan kuljetuksen Prahan lentokentältä tai takaisin sinne. Sinun ei tarvitse odottaa jonossa kalliita takseja (ja ylihinnoittelua) tai etsiä julkisia liikennevälineitä matkatavaroita kantaen.
TÄSSÄ KERROTAAN SURULLISET
TAPAUKSET PRAHAN TAKSIKUSKIEN KANSSA Olkaa varovaisia – älkää joutuko varkaiden uhriksi!
Dinner On The River
laivamatkan aikana voitte ihailla Prahan arkitehtuurin helmiä. Mikäli olette romantisella viikonloppumatkalla, tämä on teille se oikea valinta.dinner on the river

(C) Prague Airport Transfers | Halpa kuljetus Prahan Ruzyně-lentokentältä/lentokentälle | Ilmainen Kuljetus | Sitemap
Lentokenttäkuljetusten hintavertailu - Kongressikuljetukset - PRAHA GUIDE - Linja-autokuljetukset - PRAHA TAXI - SÄÄ PRAHA - PRAHA HOTELLIT - PRAHA