choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  Lentokenttätaksi Praha Lentokenttätaksi
INDEX | LENTOKENTTÄ PRAHA | PRAHA GUIDE | PRAHAN TAKSIKULJETTAJISTA | VARAUSTEN EHDOT | OTTAKAA YHTEYTTÄ
menu Varaa Prahan Lentokentältä Taksilla
menu Kuljetuksen varaus rautatieasemalta / rautatieasemalle.
menu Kuljetus lentokentältä muihin kaupunkeihin
menu Autot
menu Kuljettajat
menu Turvallisuus
menu Suositukset
menu Henkilöiden kuljetus
menu Ylelliset limusiinit
menu Taksi Prahassa
menu Lentokenttätaksin hinnasto
menu Usein kysytään
menu Erityisapu liikuntavammaisille
menu Kävelyt Prahassa
menu Ekskursiot

Kokeneet englantia puhuvat kuljettajat.
Käytämme kokeneita ja englantia puhuvia kuljettajia, jotka ovat erikoistuneet kuljetuksiin suoraan määräpaikkaan ja jotka tuntevat Prahan liikennejärjestelyt hyvin.
Onko tämä palvelu halvempaa kuin taksi?
Hintamme ovat hieman takseja halvempia, ja sekin vain siinä tapauksessa, että törmäät rehelliseen taksinkuljettajaan. Muuten voit maksaa taksimatkasta 2 - 3 kertaa enemmän.

Partners

If you have related website and you think link exchange would benfit to our visitors let us know. We can place your link in this section.

Mitä asiakkaamme kirjoittivat meistä

Praha LentokenttätaksiHaluamme esittää suuret kiitokset avustanne lomallamme Prahassa. Kuljettajanne olivat erinomaisia ja erittäin auttavaisia kaikessa. Varmasti suosittelen Teitä kaikille ystävillemme.

Praha LentokenttätaksiMuutama päivä sitten käytimme yrityksenne palveluja kuljetuksessa lentokentältä. Matkalla keskustaan saimme hyödyllisiä tietoja Prahan tarjoamista mahdollisuuksista, mitä on hyvä varoa jne. Paluumatkalla kuljettajamme Lukas kertoi lentokentän olevan suljettu lumimyrskyn vuoksi. Hän vei meidät ilmaiseksi paikalliseen kahvilaan päivälliselle sensijaan, että olisimme joutuneet odottamaan lentokentällä, ja selvitti, milloin lentokenttä taas avataan. On tavallista odottaa mukavia ja luotettavia palveluja, mutta Teidän palvelunne olivat täysin poikkeuksellisia. Varmasti suosittelemme Teitä muillekin.

Praha LentokenttätaksiHaluan lähettää Teille kiitokset hienosta palvelusta viime sunnuntaina 31. joulukuuta. Lentomme oli perillä odotettua aikaisemmin huonosta ilmasta huolimatta. Kuljettajanne oli kuitenkin jo odottamassa meitä ja vei meidät hotelli Victoriaan. Pois lähtiessämme hän odotti meitä hotellin vastaanotossa sovittuun aikaan. Suuret kiitokset.

Praha LentokenttätaksiHaluaisin kiittää Teitä saamistamme ensiluokkaisista palveluista. Vastaanotto lentokentällä onnistui täydellisesti ja hotellista lähtö tapahtui täsmälleen oikeaan aikaan huolimatta siitä, että vaihdoimme hotellia. Haluaisin myös sanoa, että se, mitä kirjoitatte taksien ylihinnoista, on totta. Matkustin taksilla 6x saman matkan hotellistamme ja hinta oli joka kerta erilainen. Vielä kerran kiitokset erinomaisesta kuljetuksesta lentokentältä.

Praha LentokenttätaksiVain lyhyt huomautus erittäin hyvin järjestetystä kuljetuksesta lentokentältä äskettäisellä Prahan matkallamme. Lentomme tuli myöhässä ja lisäksi meillä oli ongelmia matkatavaroiden kanssa, mikä myöhästytti meitä vielä enemmän. Olimme todella yllättyneitä hymyilevän kuljettajanne silti odottaessa meitä viedäkseen meidät hotelliin. Toivotan menestystä ja kiitokset.

Praha LentokenttätaksiSydämelliset kiitokset erittäin hienosti järjestetystä kuljetuksesta lentokentältä 28. elokuuta. Kuljettaja odotti meitä tulohallissa antaen vaimolleni ruusukimpun 30-vuotishääpäivän kunniaksi juuri niin kuin oli sovittu. Matkalla Prahan keskustaan saimme hyödyllisiä neuvoja ja suositteluja. Molemmat kuljettajat olivat erittäin kohteliaita ja hyvin avuliaita. Seuraavalla matkallamme Prahaan käytämme taas mielellämme palvelujanne.

Prahan lentokenttä Sijainti: Lentokenttä sijaitsee 20km luoteeseen Prahan keskustasta Ajo-ohjeet: Prahan keskustasta seuraa lentokentän tienviittoja Kladno:n ja Slan:n suuntaan. Terminaalit: Kentällä on 3 terminaalia. Air Finlandin lähtöselvitys on pohjoisterminaalissa. Pysäköinti: Pysäköintipaikat lyhyt- ja pitkäaikaiseen pysäköintiin sekä pysäköintitalo sijaitsevat Pohjoisen terminaalin edessä. Myös Eteläisen terminaalin edessä on paikkoja lyhyt- ja pitkäkestoisia pysäköintiin..

Airporttaxi-kuljetus Prague Airport Transfers

täysin ilmainen neljän tunnin Prahan retki koko ryhmälle


UK & Czech Based Transfer Company
Tšekki rekisteröinti
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Prague Airport Transfers
Firmamme on harjoittanut kuljetusta Tšekissä jo monta vuotta. Tarjoamme luotettavan ja mukavan kuljetuksen etukäteen sovitusta hinnasta. Teemme yhteistyötä useiden lentoyhtiöiden, Prahan hotellien ja matkatoimistojen (varsinkin brittiläisten) kanssa.
Varaus ja maksu on helppoa.
Halutessasi varata kuljetuksen lentokentältä täytä lomake tai soita meille. Maksun voit suorittaa joko paikan päällä käteisellä tai luottokortilla online (maksu etukäteen) Paypal palvelun avulla.

(C) Prague Airport Transfers | Halpa kuljetus Prahan Ruzyně-lentokentältä/lentokentälle | Ilmainen Kuljetus | Sitemap
Lentokenttäkuljetusten hintavertailu - Kongressikuljetukset - PRAHA GUIDE - Linja-autokuljetukset - PRAHA TAXI - SÄÄ PRAHA - PRAHA HOTELLIT - PRAHA