choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  Limusiini Lincoln Praha Lentokenttätaksi
INDEX | LENTOKENTTÄ PRAHA | PRAGUE GUIDE | PRAHAN TAKSIKULJETTAJISTA | VARAUSTEN EHDOT | OTTAKAA YHTEYTTÄ
Prague Airport Transfers Live Help
menu Varaa Prahan Lentokentältä Taksilla
menu Kuljetuksen varaus rautatieasemalta / rautatieasemalle.
menu Kuljetus lentokentältä muihin kaupunkeihin
menu Autot
menu Kuljettajat
menu Turvallisuus
menu Suositukset
menu Henkilöiden kuljetus
menu Ylelliset limusiinit
menu Taksi Prahassa
menu Lentokenttätaksin hinnasto
menu Usein kysytään
menu Erityisapu liikuntavammaisille
menu Kävelyt Prahassa
menu Ekskursiot

Kokeneet englantia puhuvat kuljettajat.
Käytämme kokeneita ja englantia puhuvia kuljettajia, jotka ovat erikoistuneet kuljetuksiin suoraan määräpaikkaan ja jotka tuntevat Prahan liikennejärjestelyt hyvin.
Onko tämä palvelu halvempaa kuin taksi?
Hintamme ovat hieman takseja halvempia, ja sekin vain siinä tapauksessa, että törmäät rehelliseen taksinkuljettajaan. Muuten voit maksaa taksimatkasta 2 - 3 kertaa enemmän.
Lap Dancers.
Mikäli tilaatte limusiinin kanssa tanssijattereja, heidät on pakko ottaa huomioon limusiinin matkustajapaikkojen laskuissa.
Limusiinien tekninen kunto.
Kaikille limusiineille suoritetaan säännöllisin väliajoin turvallisuuden kannalta olennaisia seikkoja koskeva erityistarkastus.
Dinner On The River
laivamatkan aikana voitte ihailla Prahan arkitehtuurin helmiä. Mikäli olette romantisella viikonloppumatkalla, tämä on teille se oikea valinta.dinner on the river

Pidennetty limusiini Lincoln TC120

Loisteliain limusiinimme, jonka voimme tarjota käyttöönne.


LINCOLN TC120 PRICES

Kuljetus Prahan lentokentältä

1 tunti vuokraa

CZK 2190 / 88 (max 8 pax)

CZK 1990 / 80 (max 8 pax)


Varaa Online - Kuljetus Prahan lentokentältä secure booking
Varaa Online - Auton ja kuljettajan vuokraus secure booking
Puhelinvaraukset numerosta, Puhelinvaraukset numerosta +358 (09) 4241-7783
 
LINCOLN SPECIFICATION


Loistelias pidennetty limusiini Lincoln TC120 tarjoaa maksimaalisesti mukavuutta, turvallisuutta ja eleganssia. Limusiini on tarkoitettu kuljettajan lisäksi jopa 8 hengen ryhmille. Limusiinin takaosassa on lasisella tai läpinäkymättömällä väliseinällä varustettu salonki. Autossa on lisäksi J-muotoiset nahkasohvat, jäähdytettyjä juomia sisältävä baarikaappi, matto, tummennetut ikkunat, videolla varustettu televisio ja digitaalinen ilmastointi. Kyseessä on tämän hetken paras limusiini, jota Teille voidaan tarjota. Saatavissa mustana ja valkoisena.
Pidennetty limusiini Lincoln TC120
Pidennetty limusiini Lincoln TC120
Pidennetty limusiini Lincoln TC120
Pidennetty limusiini Lincoln TC120

Soita tai laula suosikkikappaleitasi
Valkoiset Lincoln-limusiinit on varustettu Pioneerin DVD-vastaanottimilla. Voit tuoda oman DVD/DivX:n tai yhdistää puhelimesi/ tablettisi/ tietokoneesi Bluetoothin tai USB-kaapelin välityksellä ja soittaa omia suosikkilaulujasi/ videoitasi. Tai haluatko pitää karaoke-juhlat limusiinissa?  Yhdessä valkoisista limusiineistamme on kaksi mikrofonia ja peili stroboskooppi. Laitetaan juhlat alulle!

 

Juomat
Mikäli et ole tilannut juomia ennakkoon, jokaisesta limusiinista löytyy vain rajallinen määrä jäähdytettyjä juomia (olutta, kuohuviiniä, Coca-Cola ja ilmaista mineraalivettä). Suosittelemmekin sen vuoksi tilaamaan juomia ennakkoon juomavalikoimastamme. Jos sinulla on erityisiä pyyntöjä (kuten sellaiset juomat, joita ei ole listalla mainittu), ota meihin epäröimättä yhteyttä.  


Hummer Specification

Limusiinin tyyppi

Henkilöiden maksimimäärä

Matka yhteen suuntaan

1 tunti vuokraa

HUMMER H200

20

CZK 4990 / 200

CZK 4500 / 180

MERCEDES S

4

CZK 1300 / 52

CZK 1100 / 44

MERCEDES E

4

CZK 800 / 32

CZK 800 / 32

 

Valitse limusiinin väri
Useimpia limusiineja on saatavilla mustana ja valkoisena. Muista ilmoittaa tilauksen yhteydessä toivomasi väri.

Erityistoiveet – limusiini
Koetamme täyttää minkä tahansa toivomuksenne matkanne lentokentältä tai kiertomatkan Prahassa tekemiseksi miellyttävämmäksi. Huolehdimme siitä, että suosimanne juomat löytyvät limusiinin baarikaapista. Koristelemme limusiinin toivomustenne mukaisesti - ilmapalloilla, kukilla jne. Oletteko menossa juhliin? Yllätä tuttavasi - järjestämme limusiiniin stripparin.

Company LogoUK & Czech Based Transfer Company
Tšekki rekisteröinti
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Meistä
Firmamme on harjoittanut kuljetusta Tšekissä jo monta vuotta. Tarjoamme luotettavan ja mukavan kuljetuksen etukäteen sovitusta hinnasta. Teemme yhteistyötä useiden lentoyhtiöiden, Prahan hotellien ja matkatoimistojen (varsinkin brittiläisten) kanssa.
Varaus ja maksu on helppoa.
Halutessasi varata kuljetuksen lentokentältä täytä lomake tai soita meille. Maksun voit suorittaa joko paikan päällä käteisellä tai luottokortilla online (maksu etukäteen) Paypal palvelun avulla.
Asiakkaiden turvallisuus.
Asiakkaamme on vakuutettu lakimääräistä perusvakuutusta paremmin, sillä tiedämme hyvin, että varmuus on huolettoman matkustamisen perusedellytys.
Automme tarjoavat mukavan,
luotettavan ja halvan kuljetuksen Prahan lentokentältä tai takaisin sinne. Sinun ei tarvitse odottaa jonossa kalliita takseja (ja ylihinnoittelua) tai etsiä julkisia liikennevälineitä matkatavaroita kantaen.
TÄSSÄ KERROTAAN SURULLISET
TAPAUKSET PRAHAN TAKSIKUSKIEN KANSSA Olkaa varovaisia – älkää joutuko varkaiden uhriksi!

(C) Prague Airport Transfers | Halpa kuljetus Prahan Ruzyně-lentokentältä/lentokentälle | Ilmainen Kuljetus | Sitemap
Lentokenttäkuljetusten hintavertailu - Kongressikuljetukset - PRAHA GUIDE - Linja-autokuljetukset - PRAHA TAXI - SÄÄ PRAHA - PRAHA HOTELLIT - PRAHA