choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAHA TRANSFERS Praha Lentokenttätaksi
INDEX | LENTOKENTTÄ PRAHA | PRAGUE GUIDE | PRAHAN TAKSIKULJETTAJISTA | VARAUSTEN EHDOT | OTTAKAA YHTEYTTÄ
Prague Airport Transfers Live Help
menu Varaa Prahan Lentokentältä Taksilla
menu Kuljetuksen varaus rautatieasemalta / rautatieasemalle.
menu Kuljetus lentokentältä muihin kaupunkeihin
menu Autot
menu Kuljettajat
menu Turvallisuus
menu Suositukset
menu Henkilöiden kuljetus
menu Ylelliset limusiinit
menu Taksi Prahassa
menu Lentokenttätaksin hinnasto
menu Usein kysytään
menu Erityisapu liikuntavammaisille
menu Kävelyt Prahassa
menu Ekskursiot

Kokeneet englantia puhuvat kuljettajat.
Käytämme kokeneita ja englantia puhuvia kuljettajia, jotka ovat erikoistuneet kuljetuksiin suoraan määräpaikkaan ja jotka tuntevat Prahan liikennejärjestelyt hyvin.
Onko tämä palvelu halvempaa kuin taksi?
Hintamme ovat hieman takseja halvempia, ja sekin vain siinä tapauksessa, että törmäät rehelliseen taksinkuljettajaan. Muuten voit maksaa taksimatkasta 2 - 3 kertaa enemmän.
Asiakkaiden turvallisuus.
Asiakkaamme on vakuutettu lakimääräistä perusvakuutusta paremmin, sillä tiedämme hyvin, että varmuus on huolettoman matkustamisen perusedellytys.
Limusiinien tekninen kunto.
Kaikille limusiineille suoritetaan säännöllisin väliajoin turvallisuuden kannalta olennaisia seikkoja koskeva erityistarkastus.

Lentokenttäkuljetusten hintavertailu

Valitako taksi, shuttle-bussi tai kaupunginliikenteen bussi?

Harjoitamme kaksi kuljetustyyppiä:

Lentoasemalle ehtiminen ja sieltä poistuminen ovat yleensä jokseenkin stressaavia kokemuksia. Etenkään Prahassa ei ole helppo poistua lentokentältä julkisten liikennevälineiden avulla. Mutta loistava uutinen on se, ettei sinun tarvitse enää olla asiasta huolissasi, sillä Prague Airport Transfers on käytettävissäsi ja takaa, että matkastasi tulee huomattavasti rennompi.

Tarjoamme kolmenlaista kuljetuspalvelua

- Yksityiset taksikuljetukset

Jos et halua käyttää tavallista taksia (taksimittarilla varustettua lentokenttätaksia) liikaveloituksen pelossa, voit turvautua yksityiseen taksipalveluumme ja hyötyä anteliaista takuistamme. Tarjolla on parasta vastinetta rahoille ja mukavuutta yli 3-hengen ryhmille.

- Jaettu kuljetuspalvelu (ovelta ovelle)

Jaettu kuljetuspalvelu on sopiva vaihtoehto vain niille matkustajille, joilla ei ole kiire tai jotka matkustavat rajatulla budjetilla. Jos matkustat alle 3-hengen ryhmässä, jaettu kuljetuspalvelu tarjoaa loistavaa vastinetta rahoillesi.

- Ylelliset limusiinit

Matkusta juhlahetkinä yhdellä jatketuista limusiineistamme tai muista ylellisistä ajoneuvoistamme.
- Lentokenttäbussi lentoaseman ja Prahan keskuspysäkin välillä

Lentokenttäbussipalvelumme tarjoaa edullisen vaihtoehdon julkisille liikennevälineille Prahan lentoasemalta/ lentoasemalle kulkemisen suhteen. Lähes julkisen liikenteen lipun hinnalla saat suoran kuljetuksen aivan kaupungin keskustaan, eikä sinun tarvitse huolehtia bussista metroon siirtymisestä. Palvelumme on lisäksi lentoaseman suhteen ainoa vaihtoehto julkisille liikennevälineille yöaikaan ja aamuvarhaisella, jolloin säännöllistä bussi- tai metroyhteyttä ei ole käytettävissä.Kaupunginliikenteen bussi lentokentältä/lentokentälle:
Julkisten liikennevälineiden käyttäminen edellyttää jonkin verran kävelyä, ja etenkin ruuhka-aikoihin busseissa ja metrossa saattaa olla tungosta. Jos sinulla on mukanasi paljon matkatavaraa, kannattaa harkita taksin tai ovelta ovelle kuljetuksen käyttämistä. Julkisella bussilla pääset lähimmälle metroasemalle (joko metrolinja A:lla Dejvickáan tai metrolinjalla B Zlíčíniin). Bussit ovat edullinen vaihtoehto, sillä lippu maksaa vain 32 CZK, plus 16 CZK/ suurikokoinen matkalaukku. Jos matkustat kevyiden matkatavaroiden kanssa, eikä sinulla ole kiire, bussit tarjoavat turvallisen matkustustavan. Ainoa miinus on, että Prahan julkisen liikenteen bussit ovat usein täpötäysiä. Väsyttävän lennon jälkeen harvat matkustajat valitsevat kyseisen vaihtoehdon, etenkin jos he vierailevat Prahassa ensimmäistä kertaa. Hotellisi tai muun tietyn osoitteen etsiminen painavien matkalaukkujen kanssa ei ole lainkaan hauskaa, ei edes tarkan kartan kanssa.

Cedaz bussi:
Toinen vaihtoehto on Cedaz-yhtiön bussi, joka kulkee noin 30 minuutin välein ja vie sinut suoraan Prahan keskustassa olevalle pysäkille. Matkalipun hinta on 150 CZK hengeltä. Tämän kuljetustavan haittapuolena on se, että matkalipun hintaan kuuluu vain yksi matkatavara ja bussi kulkee vain kello 7 - 21 välisenä aikana.

Liikenneyhteydet lentoaseman ja Prahan keskuspysäkin (Národní 40) välillä

Jos matkaat pienellä budjetilla, kannattaa valita tarjoamamme julkinen bussikuljetus Prahan keskustan pysäkille. Pysäkki sijaitsee osoitteessa Národní 40 olevan kioskin kohdalla, joka on merkitty selkeästi nimi ”PREMIANT”. Osoite on lähellä Venceslauksen aukiota, josta löytyy metrolinjojen A ja B MŮSTEK-aseman sisäänkäynti (vain 3 - 5 minuutin kävelymatkan päässä).

Lentokentän keltaiset taksit
Voit myös ottaa terminaalien edessä odottavan keltaisen lentokenttätaksin. Valmistaudu maksamaan matkasta kaupungin keskustaan 600 CZK, tai liikenteen ollessa ruuhkaista jopa 700 CZK. Mikäli matkustat Prahan kaukaisimmalle laidalle, saatat joutua maksamaan jopa 1050 CZK.

Oman turvallisuutesi vuoksi, tarkista aina ennen varaamista!
Prahan liikaveloitusta harjoittavien taksikuskien lisäksi liikenteessä on nykyään myös useita kuljetusyrityksiä, tai pikemminkin yksityisyrittäjiä, jotka tarjoavat ainoastaan sähköposti- tai puhelinyhteyttä, mutta eivät kerro omasta taustastaan eivätkä rekisteröinti- tai lupatiedoistaan. Syy siihen on yksinkertainen: useimmat heistä toimivat ilman varsinaista lupaa. Se ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että he aikovat ryöstää sinut, mutta asia saattaa muodostua vakavaksi ongelmaksi esimerkiksi onnettomuuden yhteydessä. Eräs toisista vaihtoehdoista on, ettei kukaan yksinkertaisesti ilmesty noutamaan sinua. Käytä siis maalaisjärkeäsi ja tarkista yrityksen tiedot ennen varaamisen tekemistä.  


Kysymyksiinne on vastattu
Kysymys: Miksi jotkin yritykset tarjoavat lentokenttäkuljetuksia halvemmalla?
Vastaus: Useimmissa tapauksissa nämä yritykset ilmoittavat hinnat esim. euroissa, mutta maksu kuljetuksesta on todellisuudessa tehtävä paikallisella valuutalla. Yritysten sivuilla esitetyt vaihtokurssit ovat vain keino asiakkaiden houkuttelemiseksi. Monet yritykset myös ilmoittavat hinnat ilman arvonlisäveroa. Yrityksemme takaa esittämämme hinnat. Hyväksymme myös maksun vieraassa valuutassa, maksua ei vaadita Tšekin kruunuissa.

Kysymys: Luin jostain, että taksin hinta lentokentältä Prahan keskustaan on noin 400 CZK. Onko se totta?
Vastaus: Tällainen oli hintataso 6 vuotta sitten. Sen jälkeen ovat hinnat nousseet.

Lisätietoja, jotka on hyvä ottaa huomioon ennen kuljetuksen varaamista.
Vastaus: Monien yritysten web-sivuilla ei ole annettu sähköpostiosoitteen lisäksi mitään yhteystietoja. Usein puuttuu esim. yrityksen rekisteröintinumero, yrityksen historiatiedot jne. Useimmissa tapauksissa näillä yrityksillä ei ole asianmukaista lupaa lentokenttäkuljetustoiminnan harjoittamiseen. Tämä voi aiheuttaa ongelmia varsinkin liikenneonnettomuuden yms. yhteydessä. Monet yritykset eivät myöskään esitä autojen valokuvia yms. Monet näistä yrityksistä toimivatkin vain välittäjinä, useimmissa tapauksissa on todellinen maksu paljon suurempi.

Company LogoUK & Czech Based Transfer Company
Tšekki rekisteröinti
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Meistä
Firmamme on harjoittanut kuljetusta Tšekissä jo monta vuotta. Tarjoamme luotettavan ja mukavan kuljetuksen etukäteen sovitusta hinnasta. Teemme yhteistyötä useiden lentoyhtiöiden, Prahan hotellien ja matkatoimistojen (varsinkin brittiläisten) kanssa.
Varaus ja maksu on helppoa.
Halutessasi varata kuljetuksen lentokentältä täytä lomake tai soita meille. Maksun voit suorittaa joko paikan päällä käteisellä tai luottokortilla online (maksu etukäteen) Paypal palvelun avulla.
Automme tarjoavat mukavan,
luotettavan ja halvan kuljetuksen Prahan lentokentältä tai takaisin sinne. Sinun ei tarvitse odottaa jonossa kalliita takseja (ja ylihinnoittelua) tai etsiä julkisia liikennevälineitä matkatavaroita kantaen.
TÄSSÄ KERROTAAN SURULLISET
TAPAUKSET PRAHAN TAKSIKUSKIEN KANSSA Olkaa varovaisia – älkää joutuko varkaiden uhriksi!

(C) Prague Airport Transfers | Halpa kuljetus Prahan Ruzyně-lentokentältä/lentokentälle | Ilmainen Kuljetus | Sitemap
Lentokenttäkuljetusten hintavertailu - Kongressikuljetukset - PRAHA GUIDE - Linja-autokuljetukset - PRAHA TAXI - SÄÄ PRAHA - PRAHA HOTELLIT - PRAHA