choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  Kävelyt Prahassa Praha Lentokenttätaksi
INDEX | LENTOKENTTÄ PRAHA | PRAGUE OPAS | PRAHAN TAKSIKULJETTAJISTA | VARAUSTEN EHDOT | OTTAKAA YHTEYTTÄ
Prague Airport Transfers Live Help
menu Varaa Prahan Lentokentältä Taksilla
menu Kuljetuksen varaus rautatieasemalta / rautatieasemalle.
menu Kuljetus lentokentältä muihin kaupunkeihin
menu Autot
menu Kuljettajat
menu Turvallisuus
menu Suositukset
menu Henkilöiden kuljetus
menu Ylelliset limusiinit
menu Taksi Prahassa
menu Lentokenttätaksin hinnasto
menu Usein kysytään
menu Erityisapu liikuntavammaisille
menu Kävelyt Prahassa
menu Ekskursiot

Opas
Niille, jotka haluavat kuulla enemmän Prahan historiasta ja sen nähtävyyksistä, joita ihaillaan laivan kannelta, voimme järjestää myös matkaoppaan. Valitkaa opastuksen kieli.
Kokeneet englantia puhuvat kuljettajat.
Käytämme kokeneita ja englantia puhuvia kuljettajia, jotka ovat erikoistuneet kuljetuksiin suoraan määräpaikkaan ja jotka tuntevat Prahan liikennejärjestelyt hyvin.
Onko tämä palvelu halvempaa kuin taksi?
Hintamme ovat hieman takseja halvempia, ja sekin vain siinä tapauksessa, että törmäät rehelliseen taksinkuljettajaan. Muuten voit maksaa taksimatkasta 2 - 3 kertaa enemmän.
Jazz Boat
laivamatka jazzmusiikin seurassa. Jazz Boat
Vltava-joen laivamatkat – höyrylaivat ja muut laivat Prahassa

Illallinen jokiristeilyllä

(Dinner on the River Cruise)

Tilata laivamatka

Laivamatka, johon sisältyy illallinen ja musiikkia

Dinner Cruise, Prague

Laivamatkan lähtö:

Matkan kesto:

Hinta per henkilö:

Hinta per lapsi 3-11:

19:00

3 tuntia

690 CZK / 28 EUR

450 CZK / 20 EUR

Laivamatkan lähtö: klo 19:00 (olkaa hyvät ja saapukaa lähtöpaikalle ainakin 10 minuuttia ennen sitä).Tietoja laivamatkasta
Päivittäiset laivamatkat sisältävät ravintolapalveluja ja kulttuuriohjelmaa. Matkalla Čechin sillalta voitte katsoa Prahan historiallista keskustaa – Kaarlen siltaa, Kansallisteatteria, Malá Strana –kaupunginosaa ja Prahan linnaa – mitä erikoisista näkökulmista. Voitte ihailla Vltavan rantoja, arkitehtuurin helmiä ja kauniita puistoja. Matkan aikana soi musiikkia. Illallinen tarjotaan seisovilta pöydiltä. Tarjolla on sekä lämmintä että kylmää ruokaa. Alkoholi- ja virvoitusjuomien valikoima on laaja, juomisesta maksetaan erikseen.

Prague Night Dinner Cruise

Cruise Times and Dates
Laiva lähtee säännöllisesti joka ilta vuoden ympäri lukuun ottamatta 24. ja 31. joulukuuta.

Boat Interior

 

Varaukset
Laivapaikkoja on vain rajattu määrä, sen takia on pakko varata laivamatkan etukäteen. Varauksenne varmistamme 12 tunnin kuluessa. Mikäli peruutatte laivamatkan ainakin 24 tuntia ennen sen alkua, emme veloita mitään peruutusmaksua.

Kuljetus hotellista satamalaiturille
Voitte tilata taksikuljetuksen laiturille/-lta hotelliinne. 1-4 henkilön ryhmästä veloitamme 300 CZK/suunta, 5-8 henkilön ryhmästä 400 CZK jne.

Einstiegshafen:
Miten yksinkertaisesti päästä laiturille? Laivat lähtevät Prahan isoimmalta satamalaiturilta, joka sijaitsee Čechin sillan alla. Vanhankaupungin torilta on sinne 10 minuutin kävelymatka. Laituri on Hotel Intercontinentalin läheisyydessä. Lähin metroasema – Staroměstská, A-linja. Lähin raitiovaunupysäkki – Právnická fakulta (nro. 17).

Company LogoVltava-joen laivamatkat ovat kysyttyä, sen takia laivat liikennöivät lähes ympäri vuoden.
Meistä
Firmamme on harjoittanut kuljetusta Tšekissä jo monta vuotta. Tarjoamme luotettavan ja mukavan kuljetuksen etukäteen sovitusta hinnasta. Teemme yhteistyötä useiden lentoyhtiöiden, Prahan hotellien ja matkatoimistojen (varsinkin brittiläisten) kanssa.
Varaus ja maksu on helppoa.
Halutessasi varata kuljetuksen lentokentältä täytä lomake tai soita meille. Maksun voit suorittaa joko paikan päällä käteisellä tai luottokortilla online (maksu etukäteen) Paypal palvelun avulla.
Automme tarjoavat mukavan,
luotettavan ja halvan kuljetuksen Prahan lentokentältä tai takaisin sinne. Sinun ei tarvitse odottaa jonossa kalliita takseja (ja ylihinnoittelua) tai etsiä julkisia liikennevälineitä matkatavaroita kantaen.
TÄSSÄ KERROTAAN SURULLISET
TAPAUKSET PRAHAN TAKSIKUSKIEN KANSSA Olkaa varovaisia – älkää joutuko varkaiden uhriksi!

(C) Prague Airport Transfers | Halpa kuljetus Prahan Ruzyně-lentokentältä/lentokentälle | Ilmainen Kuljetus | Sitemap
Lentokenttäkuljetusten hintavertailu - Kongressikuljetukset - PRAHA GUIDE - Linja-autokuljetukset - PRAHA TAXI - SÄÄ PRAHA - PRAHA HOTELLIT - PRAHA