choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  Kävelyt Prahassa Praha Lentokenttätaksi
INDEX | LENTOKENTTÄ PRAHA | PRAGUE OPAS | PRAHAN TAKSIKULJETTAJISTA | VARAUSTEN EHDOT | OTTAKAA YHTEYTTÄ
Prague Airport Transfers Live Help
menu Varaa Prahan Lentokentältä Taksilla
menu Kuljetuksen varaus rautatieasemalta / rautatieasemalle.
menu Kuljetus lentokentältä muihin kaupunkeihin
menu Autot
menu Kuljettajat
menu Turvallisuus
menu Suositukset
menu Henkilöiden kuljetus
menu Ylelliset limusiinit
menu Taksi Prahassa
menu Lentokenttätaksin hinnasto
menu Usein kysytään
menu Erityisapu liikuntavammaisille
menu Kävelyt Prahassa
menu Ekskursiot

Opas
Niille, jotka haluavat kuulla enemmän Prahan historiasta ja sen nähtävyyksistä, joita ihaillaan laivan kannelta, voimme järjestää myös matkaoppaan. Valitkaa opastuksen kieli.
Kokeneet englantia puhuvat kuljettajat.
Käytämme kokeneita ja englantia puhuvia kuljettajia, jotka ovat erikoistuneet kuljetuksiin suoraan määräpaikkaan ja jotka tuntevat Prahan liikennejärjestelyt hyvin.
Onko tämä palvelu halvempaa kuin taksi?
Hintamme ovat hieman takseja halvempia, ja sekin vain siinä tapauksessa, että törmäät rehelliseen taksinkuljettajaan. Muuten voit maksaa taksimatkasta 2 - 3 kertaa enemmän.
Dinner On The River
laivamatkan aikana voitte ihailla Prahan arkitehtuurin helmiä. Mikäli olette romantisella viikonloppumatkalla, tämä on teille se oikea valinta.dinner on the river

Jazz-risteily (Jazz Boat Cruise)

Tilata laivamatka

Tilata laivamatka + dine package

Jazz Boat – laivamatka jazzmusiikin seurassa
Kyseisen risteilyn ennakkomaksu tulee suorittaa 24 tuntia ennen risteilyä.

 

Jazzlaiva


Laivamatkan lähtö:

Matkan kesto:

Hinta per henkilö:

20:30

2.5 tuntia

590 CZK / 23 EUR (cruise only)

20:30

2.5 tuntia

940 CZK / 35 EUR (dine package)

Laivamatkan lähtö: klo 20:30 (olkaa hyvät ja saapukaa lähtöpaikalle ainakin 30 minuuttia ennen sitä). Satamalaituri: Dvořákovo nábřeží, Čechin sillan vieressä.


Tietoja laivamatkasta
Laiva lähtee joka päivä klo 20.30 ja palaa samalle laiturille viimeistään 2,5 tuntia myöhemmin. Laivamatkan aikana voitte ihailla Prahan kauneimpia paikkoja kuunnellen hyvää jazzia. Musiikkitarjonta riippuu ajankohtaisesta ohjelmasta. Ruokaa ja juomaa ei sisälly hintaan, mutta siitä voi laivalla maksaa erikseen.


Prague Night Dinner Cruise

Cruise Times and Dates
Laiva lähtee säännöllisesti joka ilta vuoden ympäri lukuun ottamatta 24. ja 31. joulukuuta.

Elävän musiikin konsertti
Laivalla vieraita ovat aina viihdyttämässä loistavat muusikot ja kokonainen orkesteri – trio, kvartetti, toisinaan jopa kvintetti. Unohda siis yhden miehen lavaesiintymiset! Esiintyjät soittavat suosittuja ja tunnettuja jazzkappaleita, kuten myös latinalaista jazzia ja bluesia. Jazzin hartaat ystävät tulevat olemaan muusikkojen taidoista mielissään ja jopa ne, jotka eivät normaalisti jazzista pidä, tulevat nauttimaan miellyttävästä musiikista ja tunnelmasta.

 

Ravintola
Jazzlaiva on Prahan ainoa kelluva ravintola, jossa sinulle tarjotaan tuoreista aineksista valmistettu maukas a la carte -ateria suoraan omaan pöytääsi. Jazzlaivan ravintolaa pidetäänkin Prahan parhaana ruokapaikkana. Saatavilla on erikoishintaan tarjottava kolmen ruokalajin ateria (kolmen ruokalajin gourmet-ateria porsaanlihalla 390 CZK, herkullinen kolmen ruokalajin kana-ateria 350 CZK, lohiateria 490 CZK, tai kasvisruoka-ateria 350 CZK), sekä luonnollisesti laaja valikoima viinejä ja cocktaileja.

 

Boat Interior - restaurant

 

Are the boats heated or air-conditioned?
Kaikki jokiristeilyt toteutetaan mukavilla ja huolella hoidetuilla veneillä, jotka ovat kesäisin ilmastoituja ja talvella miellyttävän lämpimiä. Voit valita istumapaikkasi sään ja vuodenajan mukaan (kesällä haluat luultavimmin istua kannella ja talvella sisätiloissa), joten risteily on loistava valinta säällä kuin säällä.

 

Jazz Boat

 

Varaukset
Laivapaikkoja on vain rajattu määrä, sen takia on pakko varata laivamatkan etukäteen. Varauksenne varmistamme 12 tunnin kuluessa. Mikäli peruutatte laivamatkan ainakin 24 tuntia ennen sen alkua, emme veloita mitään peruutusmaksua.

Kuljetus hotellista satamalaiturille
Voitte tilata taksikuljetuksen laiturille/-lta hotelliinne. 1-3 henkilön ryhmästä veloitamme 300 Kč/suunta, 5-8 henkilön ryhmästä 400 Kč jne.

Einstiegshafen:
Miten yksinkertaisesti päästä laiturille? Laivat lähtevät Prahan isoimmalta satamalaiturilta, joka sijaitsee Čechin sillan alla. Vanhankaupungin torilta on sinne 10 minuutin kävelymatka. Laituri on Hotel Intercontinentalin läheisyydessä. Lähin metroasema – Staroměstská, A-linja. Lähin raitiovaunupysäkki – Právnická fakulta (nro. 17).


Company LogoVltava-joen laivamatkat ovat kysyttyä, sen takia laivat liikennöivät lähes ympäri vuoden.
Meistä
Firmamme on harjoittanut kuljetusta Tšekissä jo monta vuotta. Tarjoamme luotettavan ja mukavan kuljetuksen etukäteen sovitusta hinnasta. Teemme yhteistyötä useiden lentoyhtiöiden, Prahan hotellien ja matkatoimistojen (varsinkin brittiläisten) kanssa.
Varaus ja maksu on helppoa.
Halutessasi varata kuljetuksen lentokentältä täytä lomake tai soita meille. Maksun voit suorittaa joko paikan päällä käteisellä tai luottokortilla online (maksu etukäteen) Paypal palvelun avulla.
Automme tarjoavat mukavan,
luotettavan ja halvan kuljetuksen Prahan lentokentältä tai takaisin sinne. Sinun ei tarvitse odottaa jonossa kalliita takseja (ja ylihinnoittelua) tai etsiä julkisia liikennevälineitä matkatavaroita kantaen.
TÄSSÄ KERROTAAN SURULLISET
TAPAUKSET PRAHAN TAKSIKUSKIEN KANSSA Olkaa varovaisia – älkää joutuko varkaiden uhriksi!

(C) Prague Airport Transfers | Halpa kuljetus Prahan Ruzyně-lentokentältä/lentokentälle | Ilmainen Kuljetus | Sitemap
Lentokenttäkuljetusten hintavertailu - Kongressikuljetukset - PRAHA GUIDE - Linja-autokuljetukset - PRAHA TAXI - SÄÄ PRAHA - PRAHA HOTELLIT - PRAHA